Forumowicze brońmy dobrego imienia naszej marki ....
Zwiń
X
-
powiem wam ze ostatnio jak wsiedłem w salonie do superb to sie zdziwiłem jakością wykonania, stylistyką i przestrzenią! Przyjemniej jest w srodku niz w o2, jakbym miał kupować nowe auto to bym sie zastanowił ze dwa razy czy przypadkiem nie kupić superba :szeroki_usmiech F/ajne auto a w kombi pewnie jeszcze fajniejsze, w sedanie nie podoba mi sie dupa auta.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robert.dgużytkownicy aut takich jak BMW czy Mercedes lub Fiat xd Zazdroszczą ze to SKODA jest autem rodzinnym roku
Komentarz
-
-
savio23, szkoda nerwów i klawiatury Te komentarze piszą 14-15 latki, oraz specjalnie opłacani ludzie których celem jest sprowokowanie dyskusji i jej podtrzymanie na wszelkie możliwe sposoby.
Krótko mówiąc szkoda czasu na ten rynsztok !! Powiem ci, że ja na onecie, wp, lub interii nawet nie czytam komentarzy bo naprawdę szkoda na to czasu !!! To jest rynsztok jakich mało.
A Skoda broni się najlepiej sama. Spójrz w rankingi sprzedazy i to powinno ci wystraczyćCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MICHO1975Nie przesadzaj Jak ktoś jest prostakiem to zawsze będzie ze wszystkiego się wyśmiewał i pluł !!! Ja jako użytkownik Fiata też wielokrotnie walczyłem ze stereotypami nt. tej marki Osobiście uważam że Skoda jest jedną z najładniejszych marek a Octavia jednym z najbardziej trwałych i niezawodnych modeli pomimo że na co dzień używam Fiata! Osobiście znam kilku fajnych ludzi jeżdżących BMW a bardziej bym Twoją opinię zastosował do userów VW Golfa :P
Komentarz
-
-
Ja się często gęsto zastanawiam, kto to jest kto pisze tak bzdurne komentarze.
Kto ma na tyle czasu, aby ciągle pisać, że jego Golf 220km/h jedzie, że ma najniżej położone auto, inny że ma super spojlery itd... komu się na to chce poświęcać na takie coś czas.
Jak już ma super/extra/cycuś malina auto, to niech se posiedzi na forach motoryzacyjnych i niech tam się płodzi, a nie na onet, interia czy wp portalach, gdzie obojętnie by nie w jakim motoryzacyjny artykule (które też często mają zajebiście dużo do życzenia) coś wspomniane jest o silniku, czy prędkości, to oni zawsze mają lepsze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EvilJa się często gęsto zastanawiam, kto to jest kto pisze tak bzdurne komentarze.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Z lektury motoforum Onetu zdążyłem jak dotąd dowiedzieć się, że:
- jestem wieśniakiem,
- jeżdżę w kapeluszu,
- nie jestem prawdziwym kierowcą,
- jeżdżę wyrobem samochodopodbnym z kurą na masce,
- nie stać mnie na prawdziwe auto,
- żadna supersexy laska nie umówiłaby się ze mną, bo facet ze Skodą to megaobciach,
- cały koncern VW robi gówniane pseudoauta,
- posiadając Skodę poprawiam sobie samoocenę udając przed samym sobą, że tak naprawdę to mam Audi, tylko tańsze niż oryginał,
- Niemcy nie potrafią robić aut,
- najlepsze są "japońce",
- najlepsze są "francuzy",
- najlepsze są "koreańce",
- każdy, kto jeździ Skodą jest żałosnym przykładem "mega-lola"...
Reszty nie pamiętam - ale cały czas w tym stylu...
Nie widzę JAKIEJKOLWIEK potrzeby obrony marki mojego samochodu. Tradycje firmy Skoda bronią się same. Nie odczuwam potrzeby obdarzania moją uwagą niepoważnych forumowiczów, którzy wiedzę o autach czerpią z lektury folderów reklamowych, programów typu "Operacja Tuning", gier typu "Need for speed" oraz filmów typu "Szybcy i wściekli". Nie przedłużam sobie przyrodzenia poprzez posiadanie auta (zresztą żona i tak narzeka, że za duże ;-) - ale one wszystkie narzekają).
Mądry wie, doceni lub zrozumie - do głupiego i tak nie dotrzesz. Kładź lachę na pryszczy z motoonetu, a będziesz zdrowszy!
Pozdrawiam i życzę dobrego 2010 roku!NO HOPE - NO FEAR...
Komentarz
-
-
A mnie bawią te wszystkie zawistne komentarze. Przynajmniej czasem można się pośmiać z głupoty ludzi :wink:
Nie będę powtarzał kto je pisze, ale dorzucę jeszcze do tego grona ludzi, którzy nie mogą sobie pozwolić na szkodnika, co powoduje, że pocieszają się pisząc takie bzdety.
Ach no i takie ot: Nie tak dawno będąc w Czechach jechałem Favoritką znajomego i muszę powiedzieć że jak na rocznik '91 (albo coś koło tego) to ten samochód bije na głowę wiele młodszych aut.
Więc co tu dużo mówić Skoda sama się broni, a nam pozostaje obserwować te potyczki słowne i śmiać się z nich. :lol:
Pozdrawiam i Szczęśliwego 2010 roku!
Komentarz
-
Komentarz